Limba română, întrebare adresată de ananon, 9 ani în urmă

Text argumentativ de 15-30 rânduri in care sa argumentezi in ce măsura ar fi utila existența unei cărți despre cum se asculta muzica. E urgent! Va multumeeesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlexGaman
8
Dupa parerea mea muzica poate fii un instrument foarte folositor in privinta divertismentului.
Consider ca fiecare persoana isi poate alege modul de a se distra, genul de muzica pe care il va asculta si modul in care acesta o asculta. Limitele morale impuse de societate ne spun ca muzica pe care o preferi trebuie ascultata intr-un cadru restrans, unde o poti auzii doar tu, de preferat nu sii altii. De ce? Pentru ca suntem oameni diferiti si fiecare prefera poate alt gen de muzica. O carte despre cum trebuie sa ascultam muzica ar fii utila in masura in care ar fii mai mult un indrumar decat un set de reguli. Ar fii utila pentru ca ar imbunatatii calitatea vietii anumitor oameni. Respectiv aceeia ce isi impartasesc muzica cu toti, desi aceea categorie de persoane nu sunt genul care sa citeasca o carte.
In cocluzie o astfel de carte ar fii folositoare in masura in care oamenii sunt deschisi la opinii in privinta muzicii si modului propriu de divertisment.

Pe caiet o sa fie ceva mai mult, sper ca e de folos.
Alte întrebări interesante