Limba română, întrebare adresată de twoo3420, 8 ani în urmă

text argumentativ despre formarea caracterului​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristianjorovlp98xlv
1

Răspuns:

Brainly.ro

Caută aici întrebarea ta

Liceu Limba română 5+3 pcte

Un text argumentativ despre formarea caracterului.Va rog

Raportează abuzul! 23.02.2015

Răspunsuri

CEL MAI INTELIGENT RĂSPUNS!

Utilizator Brainly

Sa fii ce vrei, sau ce vor ei

Nu ne cunoastem niciodata adevaratele ganduri scufundate , incat nu stim cat de imprevizibili putem fi , incercam sa ne formam si sa ne cunoastem in general , nepunand accent pe sentimentele rasfirate . Suntem noi , ne stim calitatile si defectele, dar pe moment, suntem un val purtat de mare si influentat de vant. Ne manifestam emotiile prin diferite gesturi, unele mai exagerate . Ne controlam in ritmul personalitatii si ne gestionam actiunile pe baza constintei .

Factorii ce ne ridica la suprafata depind de educatie anturaj si preferintele in materie de cultura . Nu stim de la inceput daca ne ridicam pe timp de furtuna sau zburam printre nori , cert este ca o facem, pentru ca timpul si viata ne pun fizicul si mentalitatea in miscare , ne onliga sa ne dezvoltam capacitatile. Educatia este un risc compromitator , pana la varsta in care intram intr-o societate diferita de cea a familiei si apropriatiilor , suntem invatati de familie . Intradevar ne putem educa singuri, dar asta se intampla datorita constintei care trebuie sa impuna anumite reguli , adunate, inregistrate si percepute corect din exterior . Anumite actiuni ce ne lasa amprente sau chiar si taieturi ce nu se vor vindeca , ne traumatizeaza urmand sa negam tot ce ni se intampla si sa evadam in punctul limita sau cedam si evadarea nu mai este un principiu . Societatea din exterior, urmata de anturajul ei , ne modeleaza mentalitatea in favorul ei si ori avem vointa de a conctientiza situatia, ori devenim ce isi propune ea.

Suntem ce vrem , atata timp cat ne cunoastem in prezent, ne comparam cu noi in trecut si imbunatatim viitorul, caci caracterul nostru este format din subgenurile exteriorului.

Explicație:

Alte întrebări interesante