Limba română, întrebare adresată de kkkklll, 8 ani în urmă

Text argumentativ despre importantă libertatii de exprimare
Minim 150 de cuvinte cu exemplu
Va rog din sufket

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeadirvariu
1

Explicație:

Este normal sa avem o opinie, iar important este să arătăm că avem una. Orice om are dreptul la exprimare, și femeile, si bărbații, până și copiii. De ce să nu ne arătăm un punct de vedere? Poate al nostru e mai bun, poate că veți ajunge la o concluzie.

Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu ca să fim pionieri. Nu trebuie să fim obligați de părinți să devenim avocați când noi dorim să devenim profesori. Este viața noastră, iar fiecare o gândește diferit, pentru că suntem diferiți.

M-am săturat să văd cum unii copiii n-au dreptul de-a spune ceva, când alții spun doar baliverne. Nu mai suntem în ani 90' ca să gândim atât de învechit. Atunci, dacă am gândi atât de prostesc, cum am putea evolua? Că din câte se vede cei care au idei sunr reduși la tăcere, când de fapt ar trebuie sa își exprime ideea liberi, fără să se gândească că v-or fi judecați. Există răspunsuri incomplete, dar niciodată greșite. Chiar dacă ar fi gresite, este o problemă? Suntem oameni, iar până la urmă nu s-au născut acel om perfect, pentru că nu putem fi perfecți.

Alte întrebări interesante