Limba română, întrebare adresată de innaangel95, 9 ani în urmă

Text argumentativ despre importanta pastrarii valorilor nationale intr-o epoca a globalizari

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cosminadrian10
418
                                 Importanta pastrarii valorilor nationale 
Importanta pastrarii valorilor nationale ne este necesara pentru a ne cunoaste istoria ,datinile ,traditiile ,obiceiurile ,folclorul si mestesugurile pe care le-au pastrat strabunii nostri cu scump sangele lor.
In primul rand ,trebuie sa ne cunoastem istoria pentru a vedea cine suntem, sa vedem obiceiurile si datinile care ne leaga patrie ,sa  invatam ca suntem liberi datorita stramosilor si eroilor patriei care si-au dat viata pentru tara ca noi in ziua de azi sa traim liberi neconditionati de nimeni.Sa invatam si sa pretuim portul nostru popular care ne este precum o emblema a tarii ,Sa redescoperim si sa pretuim mestesugurile de exemplu ( olaritul ,sculptura , ) .
In al doilea rand ,chiar daca nu cunoastem macar  sa citim despre peripetiile lui Nica din povestile lui Ion Creanga ,sa invatam romantismul de la Eminescu ,sa citim  actele lui Ion Luca Caragiale ,si din toate acestea sa ne descoperim pe noi insine pentru a face fata greutatilor ce sunt la tot pasul .
In concluzie importanta pastrarii valorilor nationale este de a ne face increzatori in noi insine .Muuult suuuceees . Sa lasi fb daca :)
Alte întrebări interesante