Religie, întrebare adresată de adelinaade2si1, 9 ani în urmă

Text argumentativ despre importanta religiei in viata unui om. (20 randuri)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de laura27
48
Cred ca religia este necesara in fiecare om. De fapt, religia este doar cuvantul care desemneaza credinta intr-un Dumnezeu si numai credinta conteaza.
           Uneori credinta te poate ajuta sa faci unele lucruri sau sa iei decizii bune. Cred ca credinta este cea care determina oamenii sa se iubeasca intre ei si sa se ajute. De multe ori credinciosii sunt luati peste picior, adica oamenii aceia nu au credinta, ceea ce este un lucru grav.
            Lipsa de credinta este un lucru grav. Fiecare om ar trebui sa creada in Cineva fiindca acel Cineva chiar exista si vrea sa iti arate in fiecare zi ca te iubeste. De ce nu i-ai arata si tu asta?
             In concluzie, religia este foarte importanta in viata unui om.


nu am reusit sa o fac prea lunga....I'm sorry

laura27: mersi de coronita!
Răspuns de blablaabla
28
in opinia mea, importanta unei religii in viata fiecarui om este benefica. in primul rand, religia este un cuvant evlavios care ne da sperantă si incredere. Atunci cand vorbim despre religie ne gandim la Dumnezeu fara de care nu am exista. Atunci cand ne simtim tristi fara ajutor , o mica farama din inimile noastre ne indruma catre liniste si pace. in al doilea rand, religia ne ajuta sa descoperim lucruri noi , legate de umanizare , de emanciparea noastra , de firea noastra , de ceea ce simtim si daruim. Asadar, religia este o purificare a sufletului nostru

adelinaade2si1: iti multumesc mult!
blablaabla: cu plăcere:*
Alte întrebări interesante