Limba română, întrebare adresată de IoanaP69, 9 ani în urmă

Text argumentativ despre importanta retelelor de socializare pentru adolescenti.Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaBG
1
Rețelele de socializare sunt cele mai populare site-uri din zilele noastre.
În opinia mea, rețele de socializare sunt importante atât pentru a comunica cu prietenii, familia sau de a-ți face noi cunoștințe, cât și de a afla despre noi evenimente ce urmează a fii realizate.
În primul rand, rețelele de socializare sunt un mare ajutor pentru a cunoaște persoane noi, pentru a vorbi cu prietenii sau cu membrii din familie care sunt îndepărtați. Spre exemplu, am cunoscut foarte mulți prieteni pe rețelele de socializare, din orașul meu sau din restul tarii, cu care țin legătura chiar și în ziua de azi. Consider ca rețelele de socializare sunt și o sursa mai economica de a vorbi cu membrii familiei care se afla în alte tari, deoarece majoritatea oamenilor au acces la internet.
În al doilea rand, rețelele de socializare sunt importante pentru a afla informații despre evenimente noi ce vor avea loc în orașul în care locuim și la care putem lua parte. De exemplu, am aflat de curând despre un eveniment la care am reușit sa mă implic, sa îi ajut pe cei din jur, lucru care m-a încântat. Nu o singura data am avut ocazia de a afla cu ajutorul rețelelor sociale despre anumite evenimente culturale sau care țin de viață de zi cu zi, la care am participat și de la care am învățat multe lucruri sau m-am relaxat.
În concluzie, importanța rețelelor de socializare este multipla, de la a-ți lega noi prietenii pana la participarea la diverse ocazii și împrejurări care ne încântă.

IoanaP69: Multimesc :*
Alte întrebări interesante