Limba română, întrebare adresată de lenaquite, 8 ani în urmă

text argumentativ despre importanta tehnologiei vă rog în opinia mea,în primul rand,în al doilea rand,în concluzie​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de NedyElvis
59

Răspuns:

In opinia mea, tehnologia a clădit un zid despărțitor între trecut și prezent. A oferit un mijloc prin care să atingem mai repede dezvoltarea omenirii, confortul, comoditatea, autodepășirea. Tehnologia ne-a permis să vedem lucrurile dintr-o alta perspectiva, sa gândim mai amplu, sa ne punem ținte mai profunde și sa nu ne mulțumim cu informațiile aflate la suprafață.

În primul rând, civilizația s-a dezvoltat extrem de mult în ultimii 25 de ani, am îmbunătățit navele spațiale, mijlocele nostre de deplasare, internetul, mass-media, socializare și continuăm sa evoluăm, fără a vedea un apropiat final. Toate astea au făcut ca, nivelul nostru de viata sa fie mai ridicat, mai confortabil, lucru pe care în trecut îl puteam obține cu mult mai mult efort.

În al doilea rând, chiar dacă tehnologia a adus atât de multe lucruri pozitive în viețile noastre, a făcut ca poluarea sa fie la un nivel mult prea ridicat, aproape insuportabil, mările sunt infestate de martiale organice, în aer se simte mirosul uzinelor și al fabricilor, în orașele aglomerate, căldura asfaltului este îngrozitoare din cauza carburantului și al roților mașinilor. Dar tot tehnologia este calea prin care putem evita aceasta situație, evoluând, căutând metode noi anti-poluare, incercand sa îmbunătățim nivelul de trai, dar cu un nivel cât mai mic de poluare, ca de exemplu, panourile solare.

În concluzie, tehnologia este cel mai bun lucru pe care omul l-a creat de la începutul timpului. Ne-a permis să avansam, sa ne dezvoltam sa îmbunătățim nivelul de viata și sa oferim speranță oracarui om, cu mari, mici sau fără venituri economice.

Alte întrebări interesante