Limba română, întrebare adresată de ramogeorgi08, 8 ani în urmă

text argumentativ despre ,,Iuabirea nu asociaza cu gelozia

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Simona266
2

Răspuns:

      Iubirea nu se asociaza cu gelozia deoarece prin iubire intelegem incredere, devotament, sentimente puternice ce nu pot fi distruse prin gelozie. Iubirea este mai presus decat gelozia si poate invinge acest sentiment.

      In primul rand, increderea este foarte importanta cand vorbim despre iubire, de exemplu, o persoana poate incerca sa distruga relatia de iubire dintre doi oameni, prin barfe si acuze false. Insa daca exista incredere si nu gelozie, cei doi oameni vor intelege ca totul este un scandal si nu se vor certa intre ei, facandu-i pe plac persoanei care dorea sa planteze marul discordiei intre ei, asa cum se astepta.

       In al doilea rand, iubirea este mai presus decat gelozia, gelozia vine din lispa de incrdere in persoana pe care o iubesti, si poate fi deasemenea si din lipsa de incredere in sine. Gelozia nu duce decat la cearta dintre cei doi, de exemplu, daca eu ii ofer increderea mea persoanei iubite iar ea ma acuza din gelozie de lucruri pe care nu le-am facut, ma simt dezamagit, pentru ca nu imi ofera acceasi incredere pe care eu i-o ofer.

       In concluzie, vreau sa subliniez faptul ca iubirea si gelozia nu se asociaza, ba chiar gelozia poate distruge iubirea si increderea in persoanele pe care le iubim.

Explicație:

Alte întrebări interesante