Limba română, întrebare adresată de editoiuionela, 9 ani în urmă

Text argumentativ despre necesitatea invatarii la orice varsta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de letiasdfg
13
In opinia mea , a invata la orice varsta este un lucru mai mult decat minunat . In afara de faptul ca vrei sa inveti , trebuie sa iti si placa . 
In primul rand , vreau sa va prezint cateva metode prin care noi , elevii , dar si oamenii in varsta , putem invata mai usor : ne putem alege un loc linistit , retras , unde conteaza doar lectia ce trebuie invatata si propria persoana ; ne putem odihni inainte de a invata si munca pe care o depunem trebuie sa o transformam intr-o placere . 
in al doilea rand , trebuie sa ne gandim ca undeva , candva , aceste lectii pe care le invatam ne vor fi de folos . Nu numai ca e mai eficace din motivul ca invatatul ne ajuta sa retinem mai usor , dar bagajul ce l-ai acumulat de-a lungul anilor se imbogateste , astfel construindu-ti un sistem amplu de cunostinte . 
In concluzie , invatatul la orice varsta ne poate ajuta pe tot parcursul vietii , in special la batranete , cand persoanele din jur isi fac o impresie despre tine prin intermediul cunostintelor pe care le ai . 

sper ca te-am ajutat . daca am mai gresit imi cer scuze , corectezi tu cand scrii . 




editoiuionela: iti multumesc frumos , mi-ai fost de mare ajutor !
Alte întrebări interesante