Limba română, întrebare adresată de cosmyyyallex, 9 ani în urmă

Text argumentativ despre "Rolul campaniilor de promovare a unui stil de viata sanatos "

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
10
          Dupa parerea mea rolul campaniilor de promovare a unui stil de viata sanatos este foarte util.   
          In primul rand din cauza timpului tot mai aglomerat tindem tot mai mult sa mancam la fast-food. Aceste obiceiuri se observa foarte bine in aspectul nostru fizic dar asupra sanatatii.
          In al doilea rand, aceste companii ar trebui sa duca o ,,lupta'' continua pentru schimbarea obiceiurilor alimentare ale populatiei. Consider ca ar trebui atras in aceasta campanie si guvernul deoarece toata lumea are doar de castigat - noi o viata sanatoasa, statul mai putini bani cheltuiti pentru sanatatea noastra. In acest sens, aceste companii ar trebui sa fie mai des vazute in scoli unde sa informeze elevii asupra riscurilor ce se expun daca nu-si schimba alimentatia.
            In concluzie, consider ca aceste companii sa se implice mai mult si ca rolul lor este foarte important pentru sanatatea noastra.


Răspuns de Dodisor
3
Aceste campanii , dupa parerea mea nu numai ca sunt foarte utile dar ajuta extrem de mult populatia.  In primul rand pentru a face fata unei vieti solicitante trebuie sa ne mentinem o stare de sanatate buna, iar alimentatia la intamplare bogata in grasimi, sare, zahar, lipsa unui orar de masa si, in general, dezechilibrul alimentar ne afecteaza in diverse feluri si ne impiedica sa ne bucuram asa cum ar trebui de viata noastra.
 In al doilea rand o alimentatie echilibrata ne protejeaza de obezitate si consecintele sale, printre care bolile cardiovasculare si diabetul zaharat.

Alte întrebări interesante