Limba română, întrebare adresată de RoxanneH, 9 ani în urmă

Text argumentativ despre rolul practicarii unui sport in echipa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
36
In opinia mea rolul practicarii unui sport in echipa cu ar fi :fotbalul , baschetul etc ajuta la cresterea interactiunii sociale cat si ajuta la mentinerea sanatatii prin efortul depus.
In primul rand acest sport in echipa ajuta jucatorul sa devina mai talentat prin intermediul celorlalti jucaori ce colaboreaza cu el facand lucru in echipa ce le mareste aptitudinile sportive
In concluzie acesta este rolul practicarii unui sport in echipa

Răspuns de Strey
78
Sportul in general este un mod sanatos de a ne dezvolta fizic in mod armonios, de a capata rezistenta dar si de a face miscare intr-un mod relaxant.
  In primul rand, sporturile de echipa, cum ar fi football-ul, handball-ul, pollo sau volei, au rolul de a intari legaturile sociale dintre practicanti, intrucat ii pune pe acestia in ipostaza de a coopera, de a fi ca unul singur spre obtinerea aceluiasi lucru. Cu alte cuvinte, toti muncesc impreuna ca un tot pentru a invinge adversarul.
  In al doilea rand, sporturile de echipa dezvolta si abilitatea de recunoastere a fostelor proprii, de recunoastere de sine prin comparare cu ceilalti. Spre exemplu, dupa ce incep sa lucreze impreuna, din membrii unei echipe se va decanta un lider iar toti ceilalti il vor urma. Fiecare are posibilitatea astfel sa vada cine este si ce poate. 
    In concluzie, practicarea sporturilor de echipa, au rolul de a modela capacitatile fizice intr-un mod distractiv, de a lega relatii sociale cu cei din echipa si mai ales de descoperire a fiecaruia in parte prin procedeul de comparare. 
Alte întrebări interesante