Limba română, întrebare adresată de BogdanAlbu, 8 ani în urmă

Text argumentativ: Importanta nevoii de comunicare in viata unui tanar


BogdanAlbu: Ajutor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adelinaa1713
19
 In viata este foarte important ca sa comunicam.Prin comunicare putem sa facem schimb de informatii ceea ce este foarte util in viata unui tanar de zi cu zi.Viata este mult mai interesanta si plina de actiuni atunci cand puteam sa comunicam cu cineva.Atunci cand avem o greutate pe suflet tinerii deasemenea comunica cu parintii dupa cere se linistesc si pot sa rezolve orice problema intrun mod mult mai pasnic! Comunicarea este deasemenea modul in care tanarul isi exprima principiile si tot ceea ce il deranjeaza ceea ce este foarte bine pentru o persoane.Sunt multe cazuri in care oamenii de stiinta au dovedit ca comunicarea este si leacul cel mai scump al vindecarii sufletesti! Sper ca te-am ajutat
Răspuns de adelynamarynaoyc3d1
11
Este foarte important pentru un tanar sa comunice cu cei din jur.
Consider ca tinerii nu trebuie sa stea in casa, ci sa iasa pe afara sa cunoasca oameni noi, sa comunice, sa-si faca prieteni noi.
In primul rand, tinerii petrec foarte mult timp in fata calculatorului, jucand diferite jocuri, si lasand astfel timpul sa treaca, izolandu-se, ceea ce nu e un lucru bun.
In al doilea rand,am prieteni tineri care se implica in diferite activitati precum cele de voluntariat care ii ajuta sa comunice cu diferiti oameni si astfel ei se devin oameni foarte comunicativi.
In concluzie, este important pentru tineri sa comunice cu ceilalti, pentru a fi deschisi la nou si pentru a se obisnui cu viata.
Alte întrebări interesante