Limba română, întrebare adresată de alina6455, 8 ani în urmă

Text argumentativ ,in care sa argumentezi ca profesorul trebuie sa fie permanent preocupat sa stimuleze gandirea elevului .​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bogdanursu2008
1

Eu consider că, profesorul trebuie să fie permanent preocupat să stimuleze gândirea elevului din mai multe puncte de vedere. În primul rând profesorul este responsabil despre toata educație elevului în ce privește școală, pentru ai corecta, stimula cunostiintele și gândurile sale. În a doilea rând este ca profesorul, în caz ca nu înțelege tema elevul, el este dator pentru a explica în așa mod pentru a înțelege. Iar în a treilea rând este pentru ai construi un drum în viață, el te îndruma, îți modelează gândirea și rațiunea pentru a te descurca în situații de problemă în orice domeniu. Susțin acel lucru deoarece, însăși aceasta este meseria profesorului, dacă un profesor nu face așa, el se dezbate și încalcă legile în ce îl privește.

În concluzie pot spune că profesorul care ne învață, e acela care ne fac drumul spre o viață decentă, nu devenind în final șomer. El este responsabil de ce știm noi pe tot parcursul vieții noastre.

SPER TE-AM AJUTAT!

Alte întrebări interesante