Limba română, întrebare adresată de alecubzu05, 8 ani în urmă

Text argumentativ o pagină despre Viața este așa cum o clădești tu


alecubzu05: Dau Coroană

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dedelina13
1

Răspuns: In opinia mea, viata e cel mai frumos dar al fiecarei fiinte,ce a primit-o de la Dumnezeu,insa e inceputul si sfarsitul unei neincetate lupte.

In primul rand, viata n-a fost usoara si nu va fi pentru nimeni.Ea se castiga in fiecare zi prin iubire,studiu,munca si sacrificiu.Depinde de fiecare cum isi croieste propriul drum al vietii.

In al doilea rand, fiecare dintre noi isi alege drumul in viata , cu cine vrea sa isi imparta viata , ce vrea sa faca si cum vrea sa si-o traiasca.

Daca vrei sa duci o viata decenta in care sa ai niste prietenii care sa iti fie mereu alaturi , sa ai un job pe care sa-l faci de placere atunci iti trebuie multa ambitie, munca si niste studii. 

Pentru a ajunnge unde iti propui ai nevoie de timp , munca. Ne cladim o viata in functie de ce facem in timpul tineretei . Daca suntem indiferenti studiilor cu siguranta n-o sa avem un job foarte stralucit .

  In concluzie, Viata e plina de probleme,uneori fericite,alteori dureroase,depinde de om cum o controleaza si ii mentine drumul drept fara a se abate din drum.

  Fiecare om este raspunzator pentru viata sa si o programeaza si o traieste in functie de gandurile si aspiratiile sale.

Explicație:

Răspuns de alabalaportocalaaaaa
1

Răspuns:

Viața este cel mai frumos dar pe care fiecare dintre noi îl primește încă de la naștere.

În opinia mea, alegerile, oportunitățile, deciziile luate la un moment dat, îți definesc viața și modul în care dorești sa ți-o petreci.

În primul rând, viata poate fi influențată de mediul în care te dezvolți, de persoanele ce te înconjoară, de ceea ce te pasionează, te reincarca. Depinde de tine dacă dorești sa cultivi toate aceste lucruri și sa reușești sa trăiești viata mult râvnita, care necesita mult sacrificiu din partea ta, ambiție și devotament. Exista, într-adevăr, persoane neajutorate, care nu își permit sa aibă o alta viata, sunt limitate de starea de sănătate sau de alte împrejurimi. Însă, sunt convinsa de faptul ca, oricine poate reuși dacă exista motivație, optimism.

În al doilea rand, viata ți se poate schimba radical atunci când te aștepți cel mai puțin. Singurul lucru de care trebuie sa ții neapărat cont este munca desăvârșită, lupta pentru a duce o viață cât mai fericită. Nu totul se rezuma la bani sau vacante luxoase, viata este ceva abstract, subiectiv, diferit pentru fiecare om.

În concluzie, se poate afirma că viața este un dar, care înflorește pe parcursul timpului și te poți bucura de ea doar o singura data, dar în cel mai unic mod.

Explicație:

Alte întrebări interesante