Limba română, întrebare adresată de elenaroxana1978, 8 ani în urmă

text argumentativ pro sau contra scoala online/offline
va rog urgent ​


george3093: cate cuvinte?
elenaroxana1978: 200

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de george3093
2

            Având în vedere situația actuală, epidemile precum corona, ce se raspandesc foarte rapid, au provocat introducerea scolii online. Desi este greu sa aleg intre scoala online si cea fizica, cred ca cea fizica e mult mai potrivita pentru mine. Sunt contra scolii offline deoarece are foarte multe dezavantaje.

            In primul rand, este mai grea predarea in mediul online, iar materialele pot fi sterse sau pierdute foarte usor. Multi profesori au probleme la orele online deoarece nu se descurca cu tehnologia. La scoala offline e mult mai usor sa intelegi ceea ce preda profesorul deoarece il poti intreba oricand, in caz ca apar intelegeri. Netul poate pica destul de des, facandu-i pe elevi sa ramana in urma cu lectiile.

             Mai mult, s-a dovedit ca scoala online poate crea depresie si anxietate din cauza lipsei de comunicare dintre elevi sau profesori. O mare diferenta intre scoala online si cea fizica o reprezinta si notele. Profesorii sunt mult mai indulgenti la orele online si, din pacate, se poate copia foarte usor la un test online.

             In concluzie, desi sunt si avantaje ale scolii online, cum ar fi: programul flexibil, timp mai mult petrecut cu familia, diferite moduri de invatare sunt impotriva scolii online.

Din cate am vazut pe word, are fix 200 de cuvinte:))). Sper sa te ajute..


elenaroxana1978: MULȚUMESC MULTTTT
george3093: Cu mare drag <3
Alte întrebări interesante