Limba română, întrebare adresată de luisa10112005, 8 ani în urmă

text\compunere 15 randuri cu tena scoala, cat mai repede va roggg am nevoie imdt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de szkelyevelin1
1

                                    Scoala

       A inceput scoala.O zi de toamna frumoasa in ccare vantul adie  ,incet,simtandu-se ca o briza usoara .Frunxele rosiatice cad usor facandu -si un drum multicolor catre scoala

      Am intrat in clasa .Colegii mei se asezara ,frumos,in banci asteptand -o in sala  de clasa .Deodata intra.Noi ,ne ridicam o salutam cu Buna ziua ! si ne asezam la loc Parfumul ei melancolic se simtea prin toata clasa . Avea o bluza rosie draguta,o pereche de pantaloni albastrii deosebiti si o pereche de tocuri de culoarea pielii .Parul ii era prins intr -un coc clasic ,de culoarea rosiatica ,ochii ei erau verzi ca smarldul si buzele rosiatice .

         Aveam o noua lectie Cartea prietenul nosstru,cu glasul ei cald a inceput sa ne explice cum minunatele carti nu ne tradeazaniciodata putem sa i spunem orice chiar o sa ne ajute sa vorbim mai corect si  frumos sau ca ne poate face un vittor catre o lume mai buna inspre avea o imaginatie si sa fim mai creativi si deaceea ne a sfatuit sa citim o carte sa vedem cat de fascinanta paote fi

             La terminarea zilei ,am inceput sa citesc o carte ,deosebita coperta ei cenusie ma atrase in  lumea creatiei originalitaii si inspiratiei.

      M am dus acasa a inceput sa ploaie incet simteam cum fiecare picatura atingea pamantul simteam si supararea norilor .Ma bucur ca doamna profesoara a reusit sa ma convinga sa citesc mi am  dat seama ca este minunat sa faci  acest lucru.

 


luisa10112005: Mulțumesc mult, mult
Alte întrebări interesante