Limba română, întrebare adresată de nicoletapaun19, 9 ani în urmă

Text creativ.la munte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bibisofi
139
                                                  La munte

Anul acesta am fost la munte.Am stat 4 zile,si m-am distrat!!Am fost cu sora mea si cu mama si tata.Am patinat,am schiat si am mers cu telecabina.M-am dat cu sora mea Sofia cu sania pe panta,si am facut multe vanatai caci am cazut de pe sanie,mai ales eu!Am mancat multe mancaruri delicioase.Sper sa mai merg acolo!!!
Răspuns de SandraAndra55
95
La munte
Eu si prietena mea, Alina ne-am hotarat sa mergem la munte. Acolo era foarte multa zapada, dar era si foarte frig. Noi ne-am inbracat foarte gros. Acolo mai era si un anunt: "ATENTIE!!! Pe acest munte s-au zarit niste ursi! Aveti grija!!". Noi ne-am speriat si i-am zis tatalui nostru sa ne intoarcem,aratandu-i anuntul. Tata ne-a suit repede in masina si a pornit-o. Eram fericiti ca nu am patit nimic, dar si tristi pentru ca nu am mai putut sta la munte. Am ajuns acasa, iar tata ne-a dat la fiecare o ciocolata calda. El, ne-a calmat, spunandu-ne ca vom  mai merge in iarna aceasta , cu alta ocazie la munte.
-Ei, macar nu ne-am intalnit cu un urs, am spus eu.
-Da, asa e. Viata noastra conteaza mai mult ca o excursie, a spus Alina, apoi, se facu tarziu si Alina trebui sa plece.
Sper sa te ajute!!
Coronita? Plizzzzz ^_^

SandraAndra55: fara nu acolo in prima propozitie
SandraAndra55: Sper ca te-a ajutat!!
nicoletapaun19: Mulțumesc din suflet.ești o scumpă
nicoletapaun19: Mai am Ceva de facut
nicoletapaun19: Un text creativ in care sa introduci un dialog dintre o narcisă si un fluture
nicoletapaun19: Plizzz,z,
nicoletapaun19: Ajutor
SandraAndra55: da acum
SandraAndra55: Fluturasul zglobiu zbura prin poiana cu narcise. Cand, deodata, o narcisa incepu ai vorbi: -Buna, fluturasule! Dar ce faci aici?? -Pai, din moment ce eu ma hranesc cu nectar, eu am vazut aceste narcise minunate si am zis ca nectarul lor este foarte bun.-Dar de ce sugi nectarul de la surorile mele, narcisele si nu de la alte flori?-Scuze, nu stiam ca sunt surorile tale. Imi pare rau. O sa caut alte flori. -Multumesc, paa! -Paa! Si fluturasul pleca.
SandraAndra55: Sper ca te-am ajutat!!
Alte întrebări interesante