Limba română, întrebare adresată de em97123, 8 ani în urmă

Text creativ uitați-vă în imagine​ dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jaasmine
3

Răspuns:

    Planeta Pământ este foarte importantă pentru toți locuitorii. Ea reprezintă casa noastră și cu cât Pământul este mai protejat și noi vom fi mai sănătoși și mai fericiți. Oamenii trebuie protejați și odată cu ei și toate viețuitoarele și plantele.

    Se poate spune că prin protejarea speciilor de plante și animale, ele vor fi ocrotite, vor fi mai puțin vânate deoarece amenzile pentru o astfel de faptă pot fi foarte mari. Avem datoria să respectăm regulile acestea și să ne asigurăm că oamenii nu le încalcă. În felul acesta multe specii de animale își pot trăi viața liniștite, iar plantele pot întreține cu succes ecosistemul.

     O altă modalitate prin care se pot proteja animalele și plantele este de a concepe locuri speciale, habitate în care să se conserve speciile. Totodată, rezervațiile sunt din nou o bună organizare pentru protejarea animalelor și multe dintre ele sunt și deschise pentru vizitatori. Chiar și grădinile zoologice au grijă de animalele sălbatice și domestice și munca din astfel de locuri este foarte istovitoare. De aceea, noi trebuie să apreciem oamenii care au grijă ca animalele și plantele de pe pământ să rămână în siguranță.

      În final, este de datoria noastră să apărăm ființele și plantele planetei noastre, pentru că ele nu se pot proteja de braconieri, de oameni care vor să le facă rău. Dacă protejăm natura o să avem parte doar de bine!


em97123: mulțumesc mult
Jaasmine: Cu plăcere!
Alte întrebări interesante