Limba română, întrebare adresată de laurananu8, 8 ani în urmă

text cu numele Trăiesc o copilărie de vis. vă rog mult, de o pagina de caiet​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cociuanatolie7
2

Răspuns:

Tot ce ma inconjoara e asa colorat si viu

.Parca am aripi care ma fac sa zbor printre vise.Prietenii imi sunt apropiati, de parca ne-am cunoaste de o viata intreaga.Parintii ma ajuta oricand si ma iubesc oricear-fi. Buneii mei imi spun povestile lor de parca sunt basme.Chiar si catelusul meu care e mic, el mereu ma asculta si nu ma judeca.Progesorii sunt intelegatori si ma ajuta ca sa pot deveni un om invatat si ca sa ma pot descurca in viata de zi cu zi.Iar de ziua mea toti prietenii impreuna cu familia imi fac o surpriza de neuitat.

Parca am o copilarie de vis.


cociuanatolie7: Dar coroana
laurananu8: îți mulțumesc mult
cociuanatolie7: Imi poti da terog coroana
cociuanatolie7: Pls
cociuanatolie7: ( ´◉‿ゝ◉`)
laurananu8: uite acum nu am aia de pui coroaca
Răspuns de sofiaferbei
0

Răspuns:

Sincer este minunat sa fi copil .Mergi toata ziua ziua la scoala,te joci cu jucari si asta este minunat.Mereu te distrezi si este minunat atunci cand parinti iti cumpara jucari sau plusuri noi.

Cand esti copil vezi colorat si vesel si toata lumea este fericita .Pe langa tine se afla numai persoane bune si dragi tie si asta ne face sa ne simtim bine si in siguranta.

Cand esti mare lucrurile se complica si deobicei lucrurile divin din ce in ce mai grele .Scoala devine din ce in ce mai grea si trebuie sa devenim mai serosi si ai mai multa traba de facut ,chiar mai multa decat un copil .

Am trait o copilarie de vis si asta a fost minunat.

Alte întrebări interesante