Limba română, întrebare adresată de mara67, 9 ani în urmă

text cu ziua de nastere a mamei

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MirunaMinion
1
   O zi de primavara linistita.Vantul clatina usor florile din gradina bunicii.Soarele straluceste mai frumos decat in celelalte zile. Dar de ce ?
   Azi e ziua mamei mele !Am uitat si nu am pregatit cadoul...uff ce ma fac ?! Mama merita toate zambetele mele, toate florile din lume, fiecare ghiocel in parte...dar trebuie ceva special !
   Cred ca o felicitare ar fi perfecta.Imi voi exprima iubirea in desene, inimioare si cuvinte frumoase. Ma ocroteste si ma rasfata cat de mult poate. Ma cearta pentru a-mi fi bine in viitor si chiar daca se supara pe mine, ma iarta de fiecare data.
   Felicitarea este perfecta. Dar lipsete ceva... o floare. In gradina sclipeste gradina de zambile si garoafe. Iau cea mai frumoasa zambila roz si ma imbrac in rochita mea cu buline. Imi prind parul cum ii place mamei si ma duc in bucatarie unde pregateste prajituri, o strang in brate ii dau felicitarea si ii spun un "La multi ani, mami !" plin de bucurie !
   Mama a fost atat de surprinsa de cadou, si mi-a spus ca i-a placut foarte mult !
 P.S nu stiu daca toate cuvintele sunt scrise corect pentru ca am scris in graba...sper sa iti placa ;)

mara67: In2-3 prop.vroiam
MirunaMinion: pfff
Răspuns de Utilizator anonim
1
astazi  este ziua mamei. eu iam daruit o floare deoarece stiu ca ii plac si iam urat la multi ani.ea sa bucurat si mia multumirt.tortu de ziua mamei este in forma de ursulet.eu si tata laam facut. cand mama a vazut tortul a zambit apoi a suflat in lumanari si sia pus o dorinta. ce frumoasa a fost petrecerea mamei                        coronitaaaaaaaaaaa    te roggggggggggg


Utilizator anonim: coronitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa te roggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
Utilizator anonim: coronitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Alte întrebări interesante