Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Text din 5 prop despre piine Urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de veranegoita2006
1

Răspuns:

                                   Painea care imi place

Era dimineata , si mi se facuse foame . Singurul mic de jun care imi placea era painea alba cu unt si gem . Din pacate , la bucatarie nu mai era paine , asa ca mama a mers cu mine la magazin . Nici acolo nu mai era paine alba , asa ca , mama mi-a cumparat paine neagra . Eu tot insistam sa nu mananc , crezand ca nu e buna , dar dupa ce am gustat , mi sa parut mult mai delicoasa decat orice paine .

Sper că te-am ajutat.

Explicație:


Nicoooo15: Pâinea este un lucru sfânt. Fiecare om trebuie sa o pretuiasca, deoarece pentru a mânca o pâine trebuie sa muncească pentru ea. Painea este gustoasă cand este facuta cu dragoste.Oamenii mulțumiți mereu o vor avea. Niciodata nu trebuie sa iti bati joc de pâine deoarece este un lucru sfânt!
Răspuns de ksenia061425
3

Explicație:

-Painea este darul de la Dumnezeu.Orice părinte lucrează în fiecare zi pentru a pune o pâine pe masa.Omul care muncește si roada primește .Niciodată pe masa nu a lipsit pâinea ,fiindcă ea este munca noastră care în fiecare zi ne bucurăm de ea .-Painea a fost prima mâncare a oamenilor de aceea trebuie să o prețuim .

(Sper ca te-am ajutat sau ți-am dat niste idei)

Alte întrebări interesante