Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

text duminica in familia mea


adrianghita120: Este duminica.Eu si parintii mei ne trezim in fiecare sfarsit de saptamana la ora sase dimineata. Ne imbracam adecvat unei plimbari,si plecam la biserica.Pe drum ne intalnim cu alte persoane care se uita lung la mine si se intreaba cum de o fata mica merge regulat devreme la biserica.Cand ajung,imi fac cruce si sunt atenta la slujba.Cand se termina,merg acasa si luam masa.Eu dorm vreo doua ore deoarece stau vreo patru ore in picioare la biserica.Cand ma trezesc,pe la ora trei,ma duc la joaca pan

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dumbravavalina
0
Duminica in familia mea este o sarbatoare. Este o traditie decind s-a format pamintul. In a 7-a zi din saptamina Dumnezeu s-a odihnit, iar asta a ramas o traditie. Noi Duminica sintem cuminti si petrecem timpul cu familia. Nu se poate de taiat, de inceliat, de cusut si altele. Deobicei oamenii mai batrini au obiceiul sa plece la biserica, din pacate tineretul foarte rar ajung prin acele localuri. Mie imi place ziua de Duminica!
Răspuns de alexandracebotari
1
Duminica , toata familia mea merge la biserica . Dupa aceasta mergem sa luam prinzul impreuna . Suntem fericiti , eu ma duc la notebookul meu . Stau pe net pe site-uri de socializare si pe lucru in internet . La ora 19 incep a face lectiile . Dupa lectii beau un ciai si ma culc . 
Alte întrebări interesante
Matematică, 9 ani în urmă