Alte limbi străine, întrebare adresată de adinadi019, 8 ani în urmă

Text in turca despre Romania
Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MaricicaNina
0

Salut! ✨

Romanya büyük, zengin ve güzel bir ülkedir. Romanya - Özgünlüğün, misafirperver doğanın ve büyüleyici kültürün ülkesi.

Romanya'nın özellikleri Avrupa'da benzersizdir, ülkemiz tamamen vahşi alanları ve her zaman taze olan Tuna Deltası güzelliğinin yanı sıra küçük doğal ve kültürel hazinelerle bezenmiş geniş ovaları ile Karpatlar'ı kucaklamaktadır. İnsanlar bu doğal hazineyi değişmeyen gelenekler ve sıcakkanlı ve iyi kalpli bir kişilikle zenginleştirirler.

Birçoğu UNESCO Dünya Mirası Alanının bir parçası olan kültürel mekanlar, bin yıllık Latin kökenli bir temel ve kıtanın diğer cesur halklarının mirası ile eşsiz bir tarihin kanıtıdır. Bu yerlerin hikayeleri ve efsaneleri kesinlikle sizi büyüleyecek ve Rumenlerin derin maneviyatı sizi etkileyecek.

Bizimle Karpat Dağları'nın yollarında yürüyün ve sizi maceraya ve egzersize teşvik edecek doğal parkların tadını çıkarın - özellikle Romanya bu tür faaliyetlerin Avrupa'daki liderleri arasında olduğu için. Tuna Deltası harika, Moldova ve Bucovina manastırları gözlerinizi ve ruhunuzu dinlendiriyor, Maramureş yerin görkemi, gelenekleri ve insanları ile sizi büyülüyor, Banat veya Oltenia'nın mağaraları ve boğazları sizi adrenalinle dolduruyor, müstahkem şehirler ve kiliseler Ciltler dolusu tarihi okuduktan sonra bile, size hoş heyecanlar yaşatan ve her türlü hayal gücünü aşan Transilvanya Orta Çağı kitabı. Halk gelenekleri ve panayırlarına, kaplıca kaynaklarına, büyük şehirlerin kültürel mirasına ve aynı zamanda tarihi alanlara da dikkat edin.

Sper Sper te-am ajutat!

MaricicaNina ♥️♥️♥️


adinadi019: Mulțumesc
MaricicaNina: cu drag :)
MaricicaNina: scuze dacă am scris prea mult
Alte întrebări interesante