Engleza, întrebare adresată de marinica3, 9 ani în urmă

Textul tradus urgenttt!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de silvia30
0
Un sughit lung
Totul a inceput cu un curry indian si s-s sfarsit la spital.
Pt multi oameni subiectul despre sughit este o gluma, dar pt Harry Mendis un elev de 15 ani a fost ceva putin mai diferit.
Sughitul lui a inceput in timpul mesei intr-o duminica si a continuat zi si noapte timp de doua saptamani. Dupa prima saptamana Harry era disperat si parintii lui l-au dus la spital, dar a durat inca o saptamana pana cand doctorii i-au vindecat criza.
Harry s-a intors acum la scoala si povesteste ce s-a intamplat.
" Am inceput sa sughit dupa ce am mancat un curry de la restaurantul meu preferat. Am baut un pahar de apa dar asta nu m-a ajutat. In acea seara am sughitat la fiecare patru secunde. Am incercat totul pt a opri. Mi-am tinut respiratia si am baut bauturi reci.Tatal meu a incercat sa ma sperie dar nici asta nu a mers.
Dupa o saptamana de nopti nedormite am mers la spital.
Doctorii i-au facut razeX la piept dar nu au gasit nimic in neregula.
Mi-au dat niste pastile si sughitul a mai incetat, dar a mai trecut o saptamana pana cand tabletele si-au facut efectul complet si sughitul s-a oprit.
Harry a fost foarte norocos. Detinatorul recordului mondial este un ghinionist fermier american Charles Osborne care a sughitat constant 68 de ani. El s-a oprit in 1990 dar nimeni nu stie de ce.
Alte întrebări interesante