Engleza, întrebare adresată de roxanaduduman77, 8 ani în urmă

There are many types of buildings in our towns and cities, from small houses to an skyscrapers. They often have quite simple designs, but you can occasionally see something really special. Architects love to experiment with different shapes when they design buildings, and the results are sometimes quite arnazing- and sometimes vory strangel Loft take a trip to Bangkok, Thailand to learn more about two buildings that are definitely mere than just four walls and a roofl. The elephant is the national animal of Thailand, but it's a surprise to see one while your walking around the capital city. We aren't talking about a real elephant, of course this is the Elephant Building, and it's 102 metres tall! Two towers make up the slophant shapes building's legs and a third tower is its trunk. It also has ears, tusks and huge circular windows for eyes. Not everyone likes the Elephant Building, some people call it ugly, but it's a hit with children and visitors to the city. Some people even live thotel There are apartments, offices and even a shopping mall inside. It's a jumbo-sized building! On the other side of Bangkok stands an 83-metre-tall robot. The Robot Building is a skyscraper with 20 floors. Most of the building is a bank, but the robot's eyes are a dining and a meeting room. Some visitors think the building looks like a giant toy, and they're right- the architect's inspiration comes from one of his son's toys! These days, taller skyscrapers are appearing in Bangkok all the time. There is the Lebua State Tower at 247 metres, and Thailand's tallest building, the MahaNakhon at 314 metres. The Robot Building looks small next to these giants of architecture, but local people and tourists love it. It's a symbol of Bangkok and certainly shows us the friendly face of technology! With these two famous buildings, Bangkok already has a reputation for modern architecture, Nowadays, architects are coming up with even bigger and better ideas. We can't wait to see what the future holds for Bangkok's skyline, and for cities all over the world.

Traducere vă roooggg​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamariaifrim52
2

Răspuns:

Există multe tipuri de clădiri în orașele și orașele noastre, de la case mici până la zgârie-nori. Au adesea modele destul de simple, dar ocazional poți vedea ceva cu adevărat special. Arhitecților le place să experimenteze diferite forme atunci când proiectează clădiri, iar rezultatele sunt uneori destul de uimitoare și uneori chiar ciudate. Loft face o excursie la Bangkok, Thailanda pentru a afla mai multe despre două clădiri care sunt cu siguranță doar patru pereți și un acoperiș. Elefantul este animalul național al Thailandei, dar este o surpriză să vezi unul în timp ce te plimbi prin capitală. Nu vorbim despre un elefant adevărat, bineînțeles că acesta este Elephant Building, și are 102 metri înălțime! Două turnuri alcătuiesc picioarele clădirii în formă neglijentă, iar un al treilea turn este trunchiul acesteia. De asemenea, are urechi, colți și ferestre circulare uriașe pentru ochi. Nu tuturor le place Clădirea Elefantului, unii o numesc urâtă, dar este un hit cu copiii și vizitatorii orașului. Unii oameni chiar locuiesc la hotel. În interior există apartamente, birouri și chiar un mall. Este o clădire de dimensiuni jumbo! De cealaltă parte a Bangkokului se află un robot de 83 de metri înălțime. Clădirea Robotului este un zgârie-nori cu 20 de etaje. Cea mai mare parte a clădirii este o bancă, dar ochii robotului sunt o sală de mese și o sală de ședințe. Unii vizitatori cred că clădirea arată ca o jucărie uriașă și au dreptate – inspirația arhitectului vine de la una dintre jucăriile fiului său! În aceste zile, în Bangkok apar tot timpul zgârie-nori mai înalți. Există turnul de stat Lebua la 247 de metri și cea mai înaltă clădire din Thailanda, MahaNakhon, la 314 de metri. Clădirea Robotului pare mică lângă acești giganți ai arhitecturii, dar localnicii și turiștii o adoră. Este un simbol al Bangkokului și cu siguranță ne arată fața prietenoasă a tehnologiei! Cu aceste două clădiri celebre, Bangkok are deja o reputație pentru arhitectura modernă, în zilele noastre, arhitecții vin cu idei și mai mari și mai bune. Abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul orizontului Bangkokului și orașelor din întreaga lume Cam asta e traducerea. Sper ca te-am ajutat!

Răspuns de gcs
0

Sunt multe tipuri de clădiri în orașele noastre, de la case mici până la zgârie-nori. De obicei au modele destul de simple, dar ocazional poți  vedea ceva foarte special. Arhitecții iubesc să experimenteze cu diferite forme când proiectează clădiri, iar rezultatele sunt chiar uimitoare - și uneori foarte ciudate! Haideți să facem o călătorie în Bangkok, Thailanda, ca să aflăm mai multe despre două clădiri care sunt clar mai mult decât patru pereți și un acoperiș. Elefantul este animalul tradițional al Thailandei, dar e o surpriză să vezi unul în timp ce te plimbi prin capitală. Nu vorbim despre un elefant adevărat, bineînțeles că este vorba despre Clădirea Elefant, și are 102 metri înălțime! Două turnuri alcătuiesc picioarele clădirii-elefant, iar un al treilea turn este trompa. De asemenea are urechi, colți și două ferestre rotunde mari pe post de ochi. Nu tuturor le place Clădirea Elefant, unii spun că este urâtă, dar este un hit pentru copiii și vizitatorii orașului. Unii oameni chiar trăiesc acolo. Înăuntru sunt apartamente, birouri și până și un mall pentru cumpărături.

E o clădire de mărime jumbo! De cealaltă parte a orașului Bangkok stă un robot înalt de 83 de metri. Clădirea Robot este un zgârie-nori cu 20 de etaje. Mare parte a clădirii este o bancă, dar ochii robotului sunt un restaurant și o sală de întâlniri. Unii vizitatori cred că arată ca o jucărie uriașă, și au dreptate - inspirația arhitectului a venit de la una din jucăriile fiului său! În ultimul timp, mereu apar zgârie-nori mai înalți în Bangkok. Este Turnul Statului Lebua ce are 247 de metri, și cea mai înaltă clădire a Bangkok-ului, MahaNakhon, de 314 metri. Clădirea Robot pare mică pe lângă acești giganți ai arhitecturii, dar localnicii și turiștii o adoră. E un simbol al orașului Bangkok și clar ne arată fața prietenoasă a tehnologiei! Cu aceste două clădiri faimoase, Bangkok deja are o reputație pentru arhitectura modernă. În zilele noastre, arhitecții vin cu idei și mai mari și  mai bune. Abia așteptăm să vedem ce rezervă viitorul pentru Bangkok, și pentru orașele din toată lumea.

Alte întrebări interesante