Matematică, întrebare adresată de Ferny123, 9 ani în urmă

Ti-ar placea sa inventezi o bautura si un nume

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Puffy34
1
Nume băutura tinereții
Ingrediente: praf de floarea soarelui, petale de trandafir, lacrimi de zână, apa din zăpada fragedă de pe muntele kilimanjaro
Reteta: toate acestea se amestecă în apă de pe muntele kilimanjaro și se fierbe la o temperatură de 120 de grade timp de 10 minute, apoi se pune între o sticluta mică cu eticheta albastră pentru a împiedica pătrunderea razelor de soare.
Efecte magice: oamenii vor fi tineri pe veci
Răspuns de blekydeea
0
Nume: Invisibility

Rețetă: o lingură de praf de zână, 2 petale de Floarea de nu-mă-uita, 3 gheare de leopard, o frunză de măceș, 50 de ml de apă curată de izvor (pus într-o sticlă de cristal), un fir din părul tău și cel mai mic bob de orez.

Se adaugă petalele de Floare de nu-mă-uita, se zdrobesc împreună cu ghearele de leopard, se adaugă treptat praful de zână, bobul de orez se leagă cu firul tău de păr, adăugându-se în compoziție, frunza de măceș se pisează în apa de izvor, adăugându-se toate celelalte ingrediente în apa de izvor și frunza de măceș pisată. Licoarea magică se adaugă într-o sticluță de parfum, ținându-se la loc sigur, ferit de ochii curioșilor.

Efecte magice: Pentru a deveni invizibil, trebuie să te stropești cu 6 pufuri pe gât, devenind numaidecât invizibil.




I hope I helped you :)
Alte întrebări interesante