Limba română, întrebare adresată de roxana145, 9 ani în urmă

ti-ar plăcea sa mergi la Zoo cu clasa ta? Scrie cel puțin trei motive pentru a argumenta răspunsul tău : Mi-ar plăcea .....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Leonard
20

Salut!

Ți-ar plăcea să mergi la Grădina Zoologică împreună cu clasa ta?

Scrie cel puțin trei motive pentru a argumenta răspunsul tău.

______

Răspuns:

Mi-ar plăcea enorm să merg la Grădina Zoologică împreună cu clasa.

În primul rând, iubesc natura cu toate frumusețile pe care ni le oferă: animale, plante felurite, insecte. Acesta este principalul motiv pentru care aș dori să vizitez o Grădină Zoologică suficient de spațioasă ca să găzduiască animalele în condiții cât mai apropiate de mediul lor de viață.

Pe de altă parte, unii dintre noi nu avem posibilitatea de a merge în Africa, America, Australia sau pe alte continente îndepărtate, unde cresc alte animale decât în zona noastră, iar Grădina Zoologică ne oferă ocazia de a admira pe viu lei, tigri, girafe, elefanți, hipopotami, zebre, crocodili, canguri și papagali pestriți, șerpi, broaște țestoase și nenumărate alte animale, dintre care unele sunt, din păcate, pe cale de dispariție. Motivul pentru care mi-ar plăcea să merg la Grădina Zoologică este dorința de cunoaștere a varietății de specii pe care natura le oferă ochiului oamenilor.

În al treilea rând, a merge împreună cu clasa la Grădina Zoologică este nu doar un lucru plăcut pentru noi ca elevi, astfel învățând să socializăm, distrându-ne, însă am putea avea discuții interesante despre animalele pe care le privim, schimbând opinii și cunoștințe despre acestea, învățând unii de la alții.

______

Succes la școală și pe brainly!

Alte întrebări interesante