Istorie, întrebare adresată de mrgreengaming25, 8 ani în urmă

Tinerii americani protestând împotriva Războiului din Vietnam, 21 octombrie 1967,in fata cimitirului Militar din Arlington, Virginia, SUA. Realizează un scurt eseu de 10-12 rânduri în care să explici punctul tău de vedere referitor la expresia,, războaie decise de bătrâni, dar în care mor tinerii" Dau coronita, urgent ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Cezarmoisa
2

Răspuns:

Aceasta expresie este foarte corecta.Nu sunt de acord cu acest fapt deoarece ,,batranii" ar trebui sa moara în aceste războaie.Pana la urma ei s-au băgat în acest ,,joc" al războiului. Nu ar trebui sa ii pună pe ,,tineri".Ei au viata înainte. Sunt prea tineri sa moara.Daca mor tinerii cine va mai putea sa conducă statele de mâine.Un stat nu va evolua astfel.

Punctul meu de vedere este ca nu batranii ar trebui sa decidă războaiele ci tinerii.Ar trebui sa se facă alegeri. Dacă majoritatea oamenilor vor razboi,se face razboi. Dacă nu vor nu se face.Pana la urma razboiul este teoretic pentru stat.

Dar chiar și asa noi, oamenii suntem niște animale și nu ne putem înțelege?

Sper ca te-am ajutat!

P.S. Scuze pentru eseul infocat


mrgreengaming25: dacă mai ai ideei
mrgreengaming25: poți sa scrii
mrgreengaming25: ma asculta la istorie și tema asta e necesara ca să iau o nota mare deci dacă poți sa mai adaugi idei ar fi de folos
Cezarmoisa: declarația de independenta avea ca scop libertatea Americii.Deci își incalcau singuri obiectivul starului.De ce sa facă? Mor milioane de oameni... Sunt despărțite familii doar ca să se laude batranii.Singura diferența dintre om și animal este ca noi gândim.Animalele nu își iau aproape tot neamul și se duc sa lupte. Ar trebui sa ne gândim.Acea tara în care se întâmplă toate asta este o dictatura.
Cezarmoisa: Nicidecum o democratie
Cezarmoisa: Cpl
Cezarmoisa: Sa îmi spui ce nota ei
mrgreengaming25: sigur
mrgreengaming25: nervi mult
mrgreengaming25: merci*
Alte întrebări interesante