Limba română, întrebare adresată de rachiu5092, 8 ani în urmă

Titlul. Introducere:. Cuprins:. T Incheiere: Apoi a urmat festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului de not. Luca, prietenul lui Radu, era pe podium. Ochii lui sclipeau de bucurie, asemenea me aliei purtate, iar privirea parcă spunea: în cele din urmă am învins, Radu! Antrenamentele prietenia noastră au câștigat această medalie! Plan de idei ntroducere: Luca şi Radu sunt prieteni și colegi de clasă. Ei practică înotul de erformanţă. Uprins: Băieții mergeau împreună la antrenamente, obținând rezultate deosebite la oncursurile sportive. 131​.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nataliaolt13
3

Explicație:

Luca si Radu sunt prieteni si colegi.Ei merg la inot de performanta ,lor le place inotul foarte mult.Baieti mergeu mereu impreuna la concursuri.

A doua zi Radu la sunat pe Luca si ia spus ca nu mai poate veni fiindca si-a rupt piciorul cu bicicleta,dar tot mergea sa-l sustina pe cel mai bun prieten .

A venit ziua concursului,Luca avea emoti.Incepu concursul atunci venise Radu.El a vazut ca prietenul lui are emoti asa a strigat:

- Hai Luca poti s-o faci!

Cand el a vazut se linistise.

Se terminase concursul.La festivitatea de premiere ochii baiatului ii sclipeau de bucurie , asemenea medalia.Prietenia celor doi castigasera.

Spor la invatat!

Daca am mai gresit imi cer scuze


stetcofilip: super tare răspunsul
nataliaolt13: mulțumesc
Alte întrebări interesante