Limba română, întrebare adresată de denisrusalinarusu, 9 ani în urmă

titlul poate fi: mama - oglinda vietii, mama cit de dulce suna, cea mai scumpa, mama fiinta cea mai draga. introducerea un enunt- doua sau o maxima ce ar dezvolta titlul. cuprins insusiri sufletesti: bunatate,darnicie,iubire, sacrificiu, harnicie, rabdare, dragoste rolul mamei in veata ta. incheiere: argumenteaza dragostea ta nemarginita fata de aceasta fiinta.


VladATC: cate randuri/pagini?
denisrusalinarusu: din 6 rinduri daca se poate.
denisrusalinarusu: puteti sa ma ajutati?
VladATC: <)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de VladATC
18
Titlul: Mama-cea mai scumpa
Introducere
Tot aurul si argintul de pe Pamant sa mi-l oferi nu as renunta la mama;nu pot-daca-as renunta la ea as renunta la mine.Nu e comoara sa o-ntreaca.
Cuprins
Persoana blanda,iubitoare si dedicata care m-a crescut este caracterizata de sentimente dintre cele mai valoaroase, precum: dragoste nemarginita, sacrificiu pentru copilul ei, rabdare, bunatate si dedicatie.Toate cuvintele sunt de prisosos.Insumate nu pot oferii imaginea corecta a importantei persoanei careia ii spun mama in viata si, mai ales, in sufletul meu.Rabdarea ei m-a creat asa cum sunt azi;fara ea n-as mai fi fost.
Incheiere
Fara cuvientele ei de alint, fara ocrotirea ei, fara sacrificiul ei de zi cu zi si fara propriul ei exemplu, nu as fi capatat virtuti precum respectul,harnicia sau modestia.Ei ii datorez tot ceea ce sunt.Ei ii datorez fiinta mea.Ea reprezinta esenta vietii oricarui copil, ea este MAMA.
Alte întrebări interesante