Limba română, întrebare adresată de Dragasani1000, 8 ani în urmă

Titlulmosi craciun o compunere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adda2201
0
Mos Craciun

Iata mai este putin si soseste timpul in care dragul nostru Mos Craciun va trebui sa umble o seara intreaga sa imparta cadouri, sa manance biscuiti ,sa bea lapte si sa aduca fericirea pe fetele atat copiilor cat si parintilor .
Mos Craciun cu barba alba ,cu ochii negrii ca niste boabe de cafea a sosit pe hornul casei mele. Am auzit cv am fugit repede sa vad ce se intampla in sufrageria casei mele si spre uimirea mea l-am vazut acolo pe mosul sa intors usor spre mn ... eu m-am speriat iar el imi spune ,,Craciun fericit !hohoho" . Apoi sa urcat pe horn la fel cum a si coborat.
Inainte de a pleca sa mai auzit un singur lucru un sunet de clopoței si mosul strigandu-si reni pt pleca mai departe ...
M-am pus in pat dimineata cand m-am trezit in pat mi s-a parut ca a fost doar un vis frumos dar cand am ajuns in sufragerie mi-am dat seama ca azi-noapte chiar l-am intalnit pe mosul ...adc cel adevarat si eu cu fam mea ne-am adunat am deschis cadourile in jurul bradului dar eu stateamcu gandul la ceea ce s-a intamplat aseara .
Alte întrebări interesante