Matematică, întrebare adresată de mariusbalan, 8 ani în urmă

Toate exercitiile, va rog! Si vreau rezolvarea, sa stiu cum s-a ajuns la rezultat. Multumesc.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ADAUGA43
11

La exercitul 1 am facut ridicarile la putere, 0 la orice putere da mereu 0 si orice numar la puterea 0 da 1.

La exercitiul 2 am facut prin metoda substitutiei, adica am aflat ca a este 2b/3 si am inlocuit asta in ceea ce ne cerea.

La exercitiul 3, nu este niciun element. la intersectia a doua multimi se iau doar elementele comune. nu avem elemente comune in multimea A si B deci rezulta ca A intersectat cu B este egal cu multimea vida.

La exercitiul 5, am inlocuit , am inmultit pe diagonala si am aflat x ca necunoascuta.

La exercitiul 6, modulul oricariu numar va da numarul respectiv pozitiv.

La exercitiul 7, am demonstrat ca AB || cu DC, DA||BC. comform teoriei, un paralelogram este poligonul cu doua laturi paralele 2 cate 2.

Sper ca te-am ajutat! Mult noroc la scoala

Anexe:

mariusbalan: Iti multumesc pentru toate explicatiile! Imi sunt de mare ajutor si apreciez ca ai acordat timp pentru rezolvarea exercitiilor mele.
ADAUGA43: nu este nicio problema! ma bucur ca te-am ajutat si sper ca prin explicatiile mele sa fi inteles exercitiile. daca nu intelegi ceva, te rog, sune-mi:)))))
ADAUGA43: spune*
mariusbalan: Waw, esti si de treaba! Am inteles tot, multumesc. O sa iti mai scriu cand voi mai avea intrebari. Multa bafta in viata, la scoala! Esti genial/a!
ADAUGA43: Cu mult drag:))))
mariusbalan: https://brainly.ro/tema/8067429 ma ajuti aici, te rog frumos? Imi pare rau..nu imi arata butonul de coronita...dar sa stii ca le meriti pe toate!!
Alte întrebări interesante