Limba română, întrebare adresată de GurlaMari, 8 ani în urmă

Tot exercitiul 7 va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dedegabriella18
0

a)Indici spațio-temporali sunt:

-acum câteva luni

-orice moment

-luna mai

-anul trecut

-Academia Yancy

-nordul statului

-New York

-Într-un autobuz

-Muzeul Metropolitan de Artă

(cred că ar fi și "În Manhattan" dar nu sunt sigură)

b) Ajunși la muzeu, am mers împreună cu grupul să vizităm picturile multor artiști. Am rămas uitându-mă atent la unul dintre tablourile de pe hol, mă fascina dedicarea cu care a fost pictat.

Când am iesit din transa în care mă prinsese pictura, domni profesori și restul copiilor nu mai era de văzut. Mă panicasem, i-am promis mamei ca de această dată voi fi cuminte. Am plecat în căutarea grupului de excursioniști cu care venisem, dar ei nu erau de văzut pe nicăieri. Am ales într-un final să mă întorc în loc din care pornisem, poate avea să mă găsească cineva la plecare.

Pe lângă mine treceau foarte mulți oameni, unui își așezau picturile în locuri ferite de razele soarelui, alți doar le admira. Un domn își pusese pictura lângă mine, nu puteam rezista tentație de a nu o atinge, când domnul s-a îndepărtat am și mers repede spre minunata pictură, am atins-o puțin prea dur, fiindcă în următoarea clipă a căzut pe jos și s-a murdărit, vopseaua nu era în totalitate uscată astfel rămânând și imprimată pe mana mea, în clipa în care m-am întors, am dat de ochii profesorului care probabil venise în căutarea mea, și de cei ai domnului care realizae pictura.....

O poți continua tu, și o poți modifica, nu știu dacă sunt 100 de cuvinte


GurlaMari: Multumesc
vvanciu: ma ajutati varog
dedegabriella18: Pot primi te rog un "Mulțumesc" la răspuns?
Alte întrebări interesante