Engleza, întrebare adresată de mihai99909, 8 ani în urmă

Tradu in romana textul. va rog frumos multumesc

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alegzandraaa1
1

Explicație:

Bună, mă numesc Paco și sunt din Bogota din Columbia. am unsprezece ani și merg la Școala Gimnazială San Cristóbal. Bogotá este capitala Columbiei și peste 7 milioane de oameni locuiesc acolo. Columbia are o populație de 47 de milioane. Vorbim spaniolă aici. Mă scol la 5:30 dimineața și fac duș. Apoi iau micul dejun cu familia. Am un frate și o soră. Fratele meu are șaisprezece ani și merge la aceeași școală ca mine. Sora mea are nouăsprezece ani. Școala începe la 7.30, așa că plec de la 6.30. Eu întotdeauna merg la școală pe jos.

Studiem dimineața și ora pauzei este la 9.30. Ador timpul de pauză !!

De obicei joc fotbal cu prietenii mei dar atunci, nu iau prânzul la școală pentru că școala se termină la 11.30. Atunci mă duc cu prieteni mei în parc sa jucam fotbal din nou! Mama mea vine în parc și merge acasa cu mine.

Noi luăm prânzul la 1:30 acasă. Îmi place mâncarea columbiană - mama mea gătește foarte bine arepas com pâine. Le mâncăm cu supă sau carne. Avem și suc de mango - preferatul meu!

Ce faci într-o zi de scoală? Te rog spune mi!

Răspuns de cristinnaa57
1
Bună, numele meu este Paco și sunt din Bogota, Columbia. Am 11 ani și merg la San Cristobal Secondary School. Bogota este capitala Columbiei și are peste 7 milioane de oameni care locuiesc aici. Columbia are o populație de 47 milioane. Noi vorbim Spaniola aici. Ma trezesc la 5:30 dimineața și fac un dus. După iau micul de jun cu familia. Am un frate și o sora. Fratele meu are 16 ani și merge la aceeași scoala ca și mine. Sora mea are 9 ani. Scoala începe la 7:30,deci părăsesc casa la 6:30. Întotdeauna merg pe jos la scoala. Noi învățam de dimineața iar pauza este la 9:30. Iubesc timpul pauzei! De obicei ma joc fotbal cu prietenii mei. Nu am masa de prânz la scoala pentru ca se termina la 11:30. Iar după ma duc in parc cu prietenii mei sa ne jucam din nou fotbal! Mama vine in parc iar după merge acasă cu mine. Avem masa de prânz la 1:30 acasă. Iubesc mâncarea columbiana - mama gătește foarte bine arepas - pâine de porumb. Le mâncam cu supa sau carne. Avem de asemenea și suc de mango - preferatul meu!
Tu ce faci intr o zi de scoala? Te rog spune mi!
Alte întrebări interesante