Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Traduce in romana:
This is Donna and Danny.This is their playroom!These are their
toys.That's Danny's rocking horse.It's brown and white.This is Donna's tea set.It's red!Donna's chair is pink and Danny's chair is blue.And look at the funny radio!It looks like a yellow mouse!
Va rog e urgent!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de moonlight2
1
Acestea sunt Donna si Danny. Aceasta este camera lor de joaca. Acestea sunt jucariile lor. Acela este calul balansoar a lui Danny. Este maro si alb. Acesta este setul de ceai a lui Donna. Este rosu! Scaunul lui Donna este roz si scaunul lui Danny e albastru. si uită-te la acel radio amuzant! Arata ca un soricel galben!
Răspuns de AlleDark507
2
Acestia sunt Donna si Danny. Aceasta este camera lor de joaca. Acestea sunt jucariile lor. Acesta e calul balansoar al lui Danny. E maro cu alb. Acesta e setul de ceai al Donnei. Si priveste la acel radio amuzant! Arata ca un soricel galben!

AlleDark507: Acestia sunt Donna si Danny. Aceasta este camera lor de joaca. Acestea sunt jucariile lor. Acesta e calul balansoar al lui Danny. E maro cu alb. Acesta e setul de ceai al Donnei. E rosu! Scaunul lui Donna e roz iar scaunul lui Danny e albastru. Si priveste la acel radio amuzant! Arata ca un soricel galben! scuzee
moonlight2: Ammm...nu vreau sa ma bag, dar nu cred ca ai nici un drept sa ii spui ca trebuie sa gandeasca inainte sa scrie, deoarece daca erai tu mai presusu ca ea stiai sa iti traduci singura textul. Si in plus, traducerea ei este foarte buna. A uitat o potopzitie, nu e potop, stai clama, sa-a corectat dupa. Si in plus, mai intai invata sa scrii in romana ca sa te iei de ea, deoarece in limba romana se mai folosesc sj semnele de punctuatie daca stii.. Mai de graba i-ai multumi ca a incercat sa ajute.
Alte întrebări interesante