Engleza, întrebare adresată de maryparfeni, 9 ani în urmă

Traduce-ti va rog,dau coroana si 30 puncte

Anexe:

ionutistetul: ce sa traducem

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elena20054
1
Verisoara Amandei, Maria, a venit în vizită din Scotia. Este sâmbătă dimineață și ea vrea sa fie familiarizata cu cartierul. Asta este ce i-a propus Amanda Mariei să facă.
"Când te duci afara ai sa te afli pe Green Street. Mergi dreapta, apoi intoarce-te la colț și mergi pe East Street. Ai sa vezi un nou magazin universal și un vechi parc acolo. Acolo, in parc, sunt cateva fântâni frumoase. Mergi dreapta pe Oak Street care este faimoasa pentru stejari de acolo și mergi la pod. Când ești pe pod nu te grăbi. Uita-te in jur și privește minunata priveliște. Acolo sunt multe salcii pe malul răului. Îmi place să mă joc acolo cu prietenii mei.
Treci podul și vei vedea clădirea moderna a băncii. Posta și magazinul chimistului sunt in fata bancii. Mergi dreapta la colțul Stejarului și West Street. Mie și mamei mele ne place West Street atunci când mirosul liliacului umple aerul.
Mergi dreapta și vei vedea Biserica SF. Ana pe Bell Street. Este biserica unde eu și părinții mei mergem duminica. Daca vrei sa mergi la Zoo ia autobuzul numarul 7 pe West Street și vei ajunge acolo.
Sper sa îți placă turul tau!"
*numele de străzi nu se traduc* Cu plăcere!
Alte întrebări interesante