Engleza, întrebare adresată de AmaCris, 8 ani în urmă

Traducere, cat mai repede...








Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MELUSZEU
2
Nu fi "prost" ! Nu exista oameni pe alte planete. Cred ca barca lui a fost distrusa si ca a reusit sa inoate pana la plaja. Toata familia lui a murit si el a innebunit de durere.
Intr-o seara, in timp ce ma intorceam acasa dupa ce mi-am terminat treaba, am auzit pasi in spatele meu. Facandu-mi guraj, m-am uitat in spate si l-am vazut pe Nieves la o distanta mica, zambindu-mi. Am fugit acasa si cateodata ma intorceam sa vad daca e in continuare acolo. M-a urmarit pana acasa, insa am reusit sa intru in casa chiar inainte de a ma prinde. I-am trantit usa in fata si plangeam in timp ce aratam spre usa. Alarmata, mama mea a deschis usa.
Acesta este domnul Luna, a spus ea. Va lucra cu tatal tau la doc/santier naval. La inceput, oamenii i-au criticat pe parintii mei pentru ca l-au primit in casa. Omul asta e cu siguranta nebun, a spus femeia de langa usa noasta (nosy inseamna bagacios).  Nu va fi bine. Nu mi-as lasa copiii sa petreaca atat de mult timp langa o persoana straina. Insa Nieves era o persoana buna, care era atasata de copii. Niciodata nu a renuntat la obiceiul de a vorbi cu persoane imaginare, insa, in cele din urma, el a fost acceptat de persoanele din oras.


AmaCris: Mersi muult!❤
Alte întrebări interesante