Engleza, întrebare adresată de 0ella, 8 ani în urmă

TRADUCERE!DAR NU DUPA GOOGLE TRANSLATE,VA ROG MULT!DAU COROANA!!!​

Anexe:

deiuscha: Buna!
deiuscha: vrei sa traduc tot textul?
0ella: da,te rog!!!
deiuscha: sigur
0ella: dar daxa faci cu google translate nu am nevoie:)
0ella: daca*
deiuscha: nu fac, eu am invatat engleza de mica si mie foarte usor si imi place sa ajut :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deiuscha
0

A. vine un timp in viata unui copil cand ai un singur "cel mai bun prieten". E singura persoana pe care ii intereseaza si singura persoana de care au nevoie.Dar pe masura ce cresc mai mari, multi oameni realizeaza ca e mai sanatos sa ai un mic grup de prieteni cu personalitati diferite. Prima data: un prieten "partener de petrecere" e esential. Iti trebuie macar un prieten care te incurajeaza sa faci lucruri spontane ca de exemplu sa mergi la o petrecere tarziu sau sa cumperi ceva foarte scump, e tipul de prieten care care aduce interesul inapoi in viata ta. El sau ea te va face sa te simti mai energetic/a si te va face sa eliberezi mult stres.

B. Apoi iti va trebui si un "prieten de munca". El te va ajuta cu temele sau cu cariera ta. El sau ea te sfatuieste si iti explica progresul. Daca ai un prieten de genul acesta, ai noroc. E cineva care te impinge peste limitele tale, care iti ofera suport, si te incurajeaza sa dai tot ce poti. Este bine sa gasesti un prieten de varsta ta sau putin mai mare, dar nu alege pe cineva care e foarte copetitiv. Ai nevoie de o persoana care are incredere in el insasi, si care este si generos, pentru tipul acesta de prieten

C. al treilea este un tip de prieten care este amuzant e cel cu care iti imparti hobbyul. Aceasta persoana e tipul de persoana cu care nu ai nimic in comun, singurul lucru fiind ca impartiti aceleasi pasiuni sau hobbyuri. Daca incepi o noua activitate, sa mergi la sala de exemplu, e mult mai motivant sa ai pe cineva alaturi. Aceasta prietenie poate prabusi oricand dar e frumos cat dureaza. Lucrul cel mai bun e ca poti incepe tot felul de lucruri noi cu alti prieteni cu care imparti un hobby. El sau ea te poate ajuta sa ajungi la un nou nivel in viata.

D. ultimul, aproape opusul a unui prieten cu care iti imparti un hobby, e cunoscut drept  prietenul care "povesteste tot".El sau ea poate fi cunoscut si ca "prietenul de la trei dimineata". Nu ar trebui nicicand sa trezesti prietenul acesta daca ai o problema, dar stii ca poti. E genul de prieten caruia ii areti partea ta "intunecata" si poti fi tu-insati. Cheia catre a fi un prieten care "povesteste tot" este chiar si daca nu e de acord cu punctul tau de vedere, tot ramane un prieten loial si mereu de partea ta. Pana la urma asta inseamna sa fi un prieten adevarat. (scuze ca nu am pus si diacritice dar tastatura mea nu le are, sper ca ti-am fost de-ajutor si succes)

Alte întrebări interesante