Franceza, întrebare adresată de Magda001, 9 ani în urmă

traducere in romană pls me dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de spidie
1
In timpul desfasurarii evenimentului "Doua saptamâni ale cartii pentru tineret de la FOL 37", prezentata de Biblioteca (orasului), clasele de gradinita si scoala elementara au fost primite, rând, pe rând, de 10 pâna pe 19 noiembrie.
  Pentru cei mici, benevolii si invatatoarele au facut lectura, au citit povesti, si copii s-au uitat pe carti, in felul lor.( se intelege ca au privit imaginile desenate). Cei mai mari au facut ei insisi cautari, au examinat opere  corespunzatoare  centrelor  lor de interes,  au discutat cu profesorii despre alegerea unui titlu sau unei teme.In orice caz, s-a putut constata o adevarata usurinta a copiilor de a frecventa cu regularitate biblioteca, in familie sau cu scoala.
 In plus de achizitiile lor personale, elevii claselor elementare aveau ca obiectiv sa realizeze o selectie colectiva pentru clasa. Este ceea ce i s-a explicat lui Agnès Mérouane, invatatoare pentru Cursul Elementar 2, si colegei sale de Curs Mediu1, Caroline Héntry: "Fiecare copil va alege unul sau doua titluri pe care le-ar place sa le aibe la dispozitie, in afara propriilor achizitii.In clasa, vom confrunta alegerile (facute de copii).Daca unul sau mai multe titluri sunt in mod evident majoritare, vom face cererea de a fi cumparate de catre Biblioteca."
  Cât despre cumparaturile personale, cele mai multe erau prevazute pentru ziua de sâmbata, ziua inchiderii. " Voi veni cu mama ca sa comand cartea mea, dar stiu ca o voi primi mai târziu"a spus Martin, fara indoiala putin dezamagit de faptul ca nu putea aduce imediat cu el acasa achizitia sa.

Alte întrebări interesante