Engleza, întrebare adresată de madalina200444, 8 ani în urmă

traducere text Dreams and worries
Dau COROANĂ!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catuta2004
5

26 martie

Draga jurnalule,

Am fost sa vedem filmul George Harrison (preferata mea Beatle) ne au convins sa strangem fonduri pentru oamenii din Bangladesh care mor de foame.Muzica a fost buna, dar toate acele fotografii cu acei copii care erau foarte slabi iti rupeau inima.Mi as fi dorit sa fii putu face mai mult ca sa i ajutam.Lumea poate fi un loc foarte putred uneori.Mi as fi dorit ca toata lumea sa fii avut mancare si bani de cheltuit.Mi as fi dorit sa nu fii existat nici un razboi, niciodata!

Si mi as fi mai dorit ca parintii mai sa ma lase sa merg la concertul din parc.Toti prietenii mei merg, in plus este pentru o cauza buna.Dar mama si tata cred ca este periculos.Se ingrijoreaza prea mult!Incercand sa vorbesti cu parintii tai poate fii foarte frustrant uneori!

Si cand as fii la concert, mi as mai dori ca fratele meu sa nu imi mai ia lucrurile fara sa intrebe!Nu pot sa gasesc caseta cu Simon si Garfunke.Sunt sigura ca a stricat o din nou.Sincer,i am spus sa nu mi mai ia lucrurile, dar nu putea sa i pese mai putin.Sobolanul!

Textul a fost foarte ciudat, sunt convinsa ca s au strecurat si greseli.Sper ca ti am fost de folos!


madalina200444: ma poti ajuta si cu alt text de tradus
madalina200444: ma poti ajuta si cu alt text de tradus?
madalina200444: Iti dau coroana
catuta2004: Da normal, da mi un mesaj
madalina200444: Am pus o intrebare
madalina200444: mersi
Răspuns de bia86721
2
26 martie Dragă jurnal Ne-am dus să vedem filmul George Harrison (favoritul meu Beatlel) făcut pentru a strânge fonduri 5 pentru oamenii din Bangladesh care suferă de foame. Muzica a fost grozavă, dar imaginile tuturor acelor copii slabi vă sparg cu adevărat inima. Aș vrea să putem face mai mult pentru a le ajuta. Lumea poate fi într-adevăr un loc de putregai uneori. Doresc ca toată lumea să aibă mâncare și să cheltuiască bani. Mi-aș dori să nu fie războaie Și mi-aș dori ca părinții mei să mă lase să mă duc la concertul din parc. Toți prietenii mei 15 merg și pe lângă asta, este pentru o cauză bună. Dar mama și tata cred că e periculos. Îi îngrijorează prea mult! Încercarea de a vorbi cu părinții dvs. poate fi foarte frustrant, uneori. Și în timp ce mă aflu la el, de asemenea, doresc ca fratele meu să nu-mi ia lucrurile fără a cere! Nu-mi găsesc banda mea Simon și Garfunke. Sunt sigură că l-am prins din nou. Sincer, i-am spus să nu-mi iau cele 20 de lucruri, dar el nu putea să-i pese mai puțin. Şobolan

Sper ca te am ajutat
E corect pentru ca am trait in anglia si la sfarsitul anului Avesta scolar osa am mut acolo iar
Alte întrebări interesante