Engleza, întrebare adresată de mihaliana13, 8 ani în urmă

Traducere text -The Thirty-Nine Steps

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GeamanRobert
24

M-am așezat și deodată m-am simțit foarte bolnav.

"Nemții mă vor ucide pe urmă", m-am gândit. "Știu că Scudder se afla în apartamentul meu și ei vor ghici că mi-a spus planurile lor. Poliția va crede că l-am ucis, voi pleca câteva săptămâni, apoi mă voi întoarce la Londra și du-te la poliție. "

Credeam că Scoția ar fi un loc bun pentru a merge. Aș putea prinde trenul dimineața devreme. dar cum a fost să ieșesc din apartament nedetectat?

Apoi, dintr-o dată am avut o idee grozavă. În fiecare dimineață, la șase și jumătate, laptele a adus laptele. Ideea mea era să-i împrumut pălăria și haina albă și o cutie de lapte. Apoi am putut să scap de clădirea deghizată ca un lapte. Am colectat niște haine curate și niște bani. Apoi m-am culcat și am dormit câteva ore.

Au trecut douăzeci de minute până la șapte, iar laptele a întârziat. Dar brusc am auzit zgomotul cutiei de lapte pe scări și am deschis ușa.

- Intră, te rog, am spus eu. "Vreau sa vorbesc cu tine."

A venit în apartament și am închis ușa.

- Ascultă, am spus. "Vreau să mă ajuți." Am luat un buzunar din buzunar și am adăugat: "Dacă sunteți de acord, vă voi da asta."

Când a văzut banii, ochii i se deschise larg. "Ce vrei sa fac?" el a intrebat.

Lasă-mă să îți împrumut hainele pentru câteva minute Nu pot să explic nimic acum, dar mă voi întoarce în zece minute, vei fi cam târziu, dar nimeni nu se va plânge și vei avea acești bani pentru tu."

- Bine, spuse el. "Îmi place și eu un pic de distracție".

Mi-am pus hainele și am ieșit din apartament, închizând ușa în urma mea. Apoi, fluierând, m-am zdruncinat pe scări. Porterul din intrarea principală mi-a spus să fac mai puțin zgomot. Evident, deghizarea funcționa.

Pe prima stradă laterală am scos hainele de lapte și am zburat spre Stația St Pancras. N-am avut nici o clipă înainte ca trenul să plece spre nord.

Sper ca te-am ajutat!! :D


Alte întrebări interesante