Engleza, întrebare adresată de laurentiupeval, 8 ani în urmă

Traducere text
Urgenttttttt !!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ctrlaltdelia
1

                      Vacante. Ce inseamna acest cuvant pentru tine? Soare si distractie? Sau zile foarte lungi si pustii in care iti doresti sa te afli alt undeva? Timpul trece incet daca n-ai nimic de facut. Pregateste-te pentru o vacanta grozava!

                        Pe locuri! Fi gata sa luptati cu plictiseala. Fa o lista plina de lucruri minunate si captivantepe care le poti face acasa sau cand esti plecat. Gandeste maret! Alege sa devii un inotator performant, sa urci cel mai inalt munte ori sa scrii o piesa de succes. Scrieti toate dorintele pe hartie, mari si mici. Poate unele dintre ele nu se vor intampla, dar scrierea acestora iti poate ridica moralul. Vacantele pot fi surprinzator de placute daca ti le planifici.

                          Liste! Daca pleci undeva, fa o lista cu tot ce ai nevoie:Haine, jocuri de jucat seara, glume ca sa le spui cand te blochezi in trafic. Scrie lista cu un prieten. Distractia e mai mare in doi! Cand lista ta e gata, pune-o in valiza ca sa nu o pierzi.

                           Daca nu poti trai fara muzica, alege-ti melodiiile preferate si fi sigur ca MP3 tau are baterie. Daca tot faci asta, cumpara si un film pentru camera ta de filmat. Dac n-ai o camera de filmat, cumpara una ieftina si de unica folosinta. Poze si alte suveniruri vor aduce bucurie in lunile fricuroase ce vor veni.

                            Nu face aceleasi greseli de doua ori! Aminteste-ti ultima vacanta pe care ai avut-o, ca un film. Ce este in neregula cu acel film? Este sunetul?( nu este suficient suras: ai vorbit prea mult sau nu suficient! Sau este planul?( nu e suspans, nu e entuziasm). Este greu sa faci lucrurile bine cand nu stii ce ai gresit!

                             Atentie! Daca stai prea mult in soare, te arzi. Este adevarat. In vara, palaria si crema solara iti pot fi cei mai buni prieteni. Zonele corpului puse in pericol: gat, nas si umeri. Evita sa iesi afara  intre 12 si 3 dupa amiaza cand soarele este cel mai puternic.

                              Ura! Se apropie ziua cea mare! Cu o zi inainte sa pleci verifica-ti casa pe-ndelete: ai putea gasi niste lucruri pe care ai uitat sa le impachetezi. Daca ai o memorie slaba, pune-ti biletele pe de-a locuri cu ce trebuie sa iei neaparat ( de exemplu periuta de dinti!) .

                                Zambeste! Un zambet larg este inteles de oricine.Pe plaja, in trafic, pe autostrada sau in magazine, zambetul este cel mai bun pasaport catre o vacanta de neuitat

                             

Alte întrebări interesante