Engleza, întrebare adresată de ralucastefania6, 9 ani în urmă

traducerea e continuarea textului din intrebarea anterioara

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dorinvieru
1
In acelasi fel George interpretat de Gary Sinise este capabil sa apara grijului si atent in rolul sau. Imaginile sunt de asemenea filmate frumos cu razele aurii care deseori scalda campurile uscate ale Californiei. Viziunea pe care mi-am imaginat-o din carte a fost mai mult sau mai putin asezata in fata ochilor mei.
Asa cum a subliniat Academia Suedeza cand John Steinbeck a fost rasplatit cu Premiul Nobel pentru literatura in 1962, autorul a avut "sentimente puternice pentru natura, pentru pamantul arat, munti si oceanele de coasta... in mijlocul, si dincolo de lumea oamenilor". Academia a notat de asemenea simpatia pentru cei asupriti, cei neintegrati, cei care sufera", care se regasesc nu doar in cartea lui Steinbeck dar si in acest nou film.

O poveste buna indiferent de mijlocul prin care este prezentata, dar uneori se spune ca trecerea de la carte la film poate ruina originalul daca nu se face cu intelepciune. Acest film este la fel de convingator ca si cartea si asta il ridica la ce este mai bun dintre ambele lumi.
Alte întrebări interesante