Engleza, întrebare adresată de simaandreeabiapbssez, 8 ani în urmă

traducerea în română plz e URGENT!!!!!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de awinchester27
1

Când Alice ajunge la colț, Iepurele Alb a dispărut. Ea se găsește într-un hol lung luminat de lămpi din tavan. Sunt uși pe tot holul, dar ele sunt închise. Cum să iasă?

Atunci ea vede o măsuță din sticlă. Pe ea este o cheie din aur. Dar este prea mică pentru a deschide oricare dintre uși. Alice observă o perdea joasă. În spatele ei ea găseşte o ușă minusculă. Cheia se potriveşte perfect!

Alice trebuie să îngenuncheze ca să se uite prin ușă. Acolo e un mic pasaj, nu cu mult mai mare decât un clopot, care conduce către o grădină minunată. Dar ea este prea mare pentru a-i intra capul prin ușă.

Ea se întoarce la masa de sticlă. Spre surprinderea ei, pe ea este o sticlă cu o etichetă care spune ,,bea-mă” cu litere mari. Alice ia o gură. Este delicioasă și are gustul precum mâncarea ei preferată. Așa că a băut-o pe toată. ,,Ce sentiment ciudat!” spune ea, simțindu-se devenind din ce în ce mai mică. ,,Am mărimea potrivită pentru a intra prin micuța ușă în grădina minunată”.

Dar săraca Alice! Când intră pe ușă, realizează că cheia de aur este încă pe masa de sticlă, iar acum este prea mică pentru a ajunge la ea. Încearcă să se urce pe picioarele mesei, dar sunt prea alunecoase. În final, ea se așează pe jos și începe să plângă.

Atunci ea observă o cutie mică de sticlă pe podea, chiar sub masă. Înăuntrul ei este o prăjitură foarte mică cu cuvintele ,,mănâncă-mă” frumos marcate cu sos de coacăze.

Alte întrebări interesante