Engleza, întrebare adresată de Ale24642, 8 ani în urmă

traducerea vă roggg
cine ma ajuta într-un timp scurt primește mulțumesc,abonare și 30 de puncte

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexandra125
1
   Cine erau acesti oameni? De ce (le) multumeau? Pilgrimii erau un grup de 100 de persoane care au parasit Anglia din motive religioase. Asa cum ei doreau un mod de viata simplu si pur, nu decoratiunile scumpe in biserici si aroganta episcopilor, ei au fost numiti Puritans. Atunci cand James I conducea Anglia nimeni nu credea in lucruri ca toleranta religiei, asa ca Puritans au fost condamnati si detinuti in inchisoare si intr.un bun sfarsit, alungati din tara.
   Pe data de 16 septembrie 1620, ei au fost gasiti in portul Plymonth imbarcati intr.o nava foarte veche, ( numita) Mayflower, ei  navigau peste oceanul atlantic pana la Lumea noua. Calatoria lor era plina de pericole si dificultati. Valurile oceanului si lipsa de hrana si apa au transformat calatoria Piligramilor intr.un adevarat cosmar. Din fericire, dorinta lor de a ajunge pe nisip s.a adeverit in a 65-a zi.
  Infometatii, speriatii si racitii Piligrims au decis sa se debarcheze si sa instaleze/ infiinteze o tabara intr.un loc departe de nordul pamantului dat lor de Virginia Company ( care este acum un stat din Massachusetts).
   Sentimentul de fericire al lor nu a durat mult-

Alexandra125: Coronita?
Ale24642: îți voi da,promit
Alte întrebări interesante