Engleza, întrebare adresată de anntonnia02, 8 ani în urmă

Traduceri Textul din imagine. REPEDE VA ROG, OFER COROANA

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de soniuque
1

Răspuns:

Elvis Presley era un cantaret foarte popular de rock and roll. Dar, nu era doar un cantaret. El canta la pian si chitara, mai era si un actor si dansator bun, avea multe miscari de dans bune.

Presley a fost nascut in 1935 in SUA. Parintii lui erau saraci si el nu avea frati sau sore. In 1954, era cantaretul intr-o trupa la Sun Records, dar el a ajuns faimos de abia in 1956. In acel an a fost la TV de 11 ori, era in primul lui film si a avut doua albumuri noi. Ambele albume aveau peste un milion de vanzari fiecare! Presley a avut multe hituri de numarul unu, inclusiv Love Me Tender, All Shook Up, si Jailhouse Rock. Vanzarile sale record totale sunt de peste 600 milioane.

Sunt mai mult de 600 cantece de Elvis Presley si a jucat in peste 30 de filme. A fost un interpret uimitor pana cand a decedat in 1977, la varsta de 42 de ani. Era regele rockului and roll si il admir pentru ca muzica lui a fost minunata.

Sper ca te-am ajutat; scuze daca sunt greseli gramaticale sunt in graba

Răspuns de carinaa24
1

Răspuns:

Elvis Presley a fost un cantaret popular de muzica rock and roll. Totusi, nu a fost doar un cantaret. El canta la pian si la chitara, era actor si un bun dansator, avand multe miscari uimitoare the dans.

Presley s-a nascut in anul 1935, in America. Parintii lui erau saraci si nu a avut vreo sora sau un frate. In 1954, el a fost cantaretul principal al unei benzi la Sun Records, dar nu a fost asa de faimos inainte de anul 1956. In acel an, a aparut de 11 ori la televizor, a participat in primul sau film si a avut 2 noi albume. Acele 2 albume au fost cumparate de catre peste 1 milion de persoane fiecare. Presley a avut multe hit-uri numarul 1 printre care se numara "Love Me Tender", ,,All Shook Up" si Jailhouse Rock". Numarul total de cumparari ale albumelor sale a fost de peste 600 de milioane.

Exista mai mult de 600 de cantece scrie de Elvis Presley iar el a jucat in mai mult de 30 de filme. A fost o persoana fascinanta oana la moartea lui, in 1977, la varsta de 42 de ani. El a fost regele Rock ului si il admir pentru ca muzica lui a fost minunata.

sper ca te-am ajutat !!

Alte întrebări interesante