Engleza, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Traducerii textul poate fi si de pe google translator dau 80 puncte și coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nagyeva0811
0

Dansul de stradă în școli: este Educație fizică?

Ce sport practica de obicei elevii britanici în școli? Iarna, este de obicei fotball, hockey sau alergat cross, iar vara e de obicei tenis sau atletism. Dar la Școala High Park, lecțiile sunt diferite. Deci, ce fac ei în ora lor de sport?

Studenții nu joacă fotball sau hockey și nici nu aleargă. Ei fac o nouă formă de exerciții - ei practică dansul de stradă!

Deci ce este dansul de stradă și de ce îl practică elevii în școli? Sunt atât de multe feluri de dans, dar este o combinație de hip-hop, funk și multe alte exerciții. Este foarte distractiv și stundeții de distrează de minune.

Elevii la Școala High Park iubesc dansul de stradă și sunt foarte fericiți. Dar este sport? Dansul de stradă nu este un sport olimpic, dar elevii fac exerciții fizice. Unor studenți nu le place să facă sport competitiv cum ar fi rugby-ul sau alergatul. De obicei aduc adeverințe medicale cu o scuză ca să nu facă nimic. Acești elevi iubesc dansul de stradă și azi nu mai este nicio adeverință medicală de la doctori!

Ce urmează pentru orele de educație fizică în Anglia? Skateboarding, arte marțiale... yoga?

Alte întrebări interesante