Germana, întrebare adresată de MIMI1979, 9 ani în urmă

Traduceti:
1. WALDORFSALAT(fur vier Personen):
300g Sellerie,200g saure Apfel,2 Essloffel Zitronensaft,Salz, 50g Nusse, 200 g Majonaise,1/2 Teeloffel Zucker


Sellerie, Apfel , schalen und waschen und mit dem Gemusehobel hobeln und dunn schneiden.Nusse fein schneiden
Alles vermischen und kalt stellen


2. Nudeln mit Sobeund Brokkoli(Zutaten fur vier Personen)

150g Nudeln, Salz, Pfeffer , 600 g Brokkoli, 150 Tomaten , 1 Bund Petersilie, Muskatnuss, frisch gerieben ,4 Eier , 250 g Frischkase,75 g Emmentaler Kase, frisch gerieben ,Nudeln in Salzwasser kurz aufkochen, abtropfen lassen.Backofen auf 200 C vorheizenTomaten schneiden.Petersilie waschen und fein hacken. Gemuse mit Nudeln und Petersilie mischen. Salz, Pfeffer und Muskatnuss dazu. Eier trennen , Eigelbe mitFrischkase, und Emmentaler Kase und Gemuse mischen.Eiweib steif schlagen und einmischen.In den Backofen stellen und circa 40 Min.backen bis alles schon gebraunt ist.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alfas
1
Salata Waldorf (ptr 4 persoane)

300g telina,200g mere acre,2 linguri de suc de lamaie,sare, 50g nuci, 200 g maioneza,1/2 lingurita de zahar

Telina si merele se cojesc, se spala si cu un feliator se taie foarte subtire. Nucile se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele si se pune la rece.

2. Paste cu sos si broccoli (ingrediente pt 4 persoane)

150g paste, Sare, Piper , 600 g Broccoli, 150 Tomate , 1 manunchi de patrunje, nuca muscat proaspat rasa ,4 oua , 250 g branza proaspata,75 g ranza Emmentaler proaspat rasa.

Pastele se ierb putin in apa cu sare si se lasa la scurs. Cuptorul se incalzeste la 200 grade C. Tomaele se taie. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Legumele si pastele se amesteca cu patrunjelul. Sarea cu piperul si muscatul se adauga la cominatie. Ouale se separa. Galbenusul se amesteca cu branza proaspata, branza Ementhaler si legumele. Albusul se bate pana se intareste si se amesteca cu compozitia. Ulterior se introuce la cuptor si se lasa la copt timp de 40 minute (pana se brunifica la suprafata).





Alte întrebări interesante