Engleza, întrebare adresată de nikoletacidrean14, 8 ani în urmă

traduceti acest text .dau coroana

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Eliza01234
0
                                             Petrecerea lui Silvia
    Silvia si parintii eu se pregateau pentru petrecerea aniversara.parintii ei si ea au decis ca petrecerea sa aiba loc in padure.Silvia invita unii dintre colegii ei de clasa.Ea l-a invitat pe Stacy si pe Kate,de asemenea.Fetele erau incantate.Vorbeau mult despre petrecere și hainele pe care urmau să le poarte.Stacy ia cerut mamei să cumpere o nouă rochie pentru ea.
    Prima zi Stacy si mama eimergeau la magazinul universitar sa cumpere ceva frumos pentru Stacy.Erau multe rochii,bluze si fuste diferite.Stacy nu stia ce sa aleaga.
Asistentul magazinului la privit cu atenție pe Stacy și a spus că au o rochie destul de albastră din mătase.Stacy a incercat.Ii placeafoarte mult.Era doar culoarea ochilor ei.Avea un guler alb dantela.Au cumpărat, de asemenea, două perechi de ciorapi, o fustă neagră plată și un fir de bumbac roșu pentru sora mai mare a lui Stacy.
       Când ieșeau din magazin, au întâlnit-o pe Kate și pe mama ei.Au cumpărat o jachetă galbenă și o fustă brună pentru Kate.in ziua petrecerii,fetele si-au pus noile lucruri si au crezut ca arata perfect.
      
Când au venit la Silvia, majoritatea prietenilor erau acolo.oți purtau pantaloni, un vârf și trenatori.Silvia purta un tricou și un blugi. Scycy și Kate simțeau că au fost suprasolicitați.
        În pădure copiii au avut un timp minunat. S-au așezat pe iarbă, au urcat copaci, au alergat și au jucat mult. Doar Stacy și Kate s-au simțit groaznic.       
Alte întrebări interesante