Engleza, întrebare adresată de mirana1, 9 ani în urmă

traduceti acest text varog dau corona adica fundita varog urgent imi trebuie la un test

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alex1234567891011
2
Imaginează-ți ca nu ai putea sa auzi ce spun oamenii in jurul tau. Asta înseamnă sa fi surd. Oamenii surzi au invatat sa vorbească folosindu-și mainile pentru a face litere individuale sau simboluri pentru cuvinte intregi si idei. Câteodată un cuvant nou este facut care nu are un semn. Similar, numele oamenilor nu au un semn. In aceste cazuri, surzii spun (litera cu litera) cuvantul care vor sa il spuna si fac aceste litere cu mainile si degetele.
Sa incercam sa explicam cum se zice 'te iubesc' folosind limba americana a semnelor sau LAS(ASL). Cele mai multe litere in ASL (sau LAS) sunt facute prin intoarcerea mainii catre persoana cu care (scz pentru cacofonie, sa nu scrii asta, gasesti tu o metoda) vorbesti. In general daca esti dreptaci, vei folosi mana dreapta ca sa gestionezi un cuvant cu degetele.
Prima litera este 'I' facuta prin inchiderea pumnului cu trei degete sub degetul mare, lasand degetul mic sa stea in sus.
Litera 'L' este formata cu degetul aratator si degetul mare puse într-o forma de 'L' celelalte trei degete sunt indoite in jos. 'O' este facuta prin atingerea celor patru degete cu degetul mare pentru a forma o figura ca un 'O'. Litera 'V' e ușoară. Iti ti degetul aratator si cel mijlociu in aer pentru a forma un 'V' in timp ce degetul inelar si cel mic stau sub degetul mare. Arata ca un semn al păcii. Mai incolo nu mai vad. O sa te străduiesti tu.
Sper ca te-am ajutat

mirana1: ms mult chear imi trebuia
mirana1: iti multumesc
Alex1234567891011: cu plăcere! spor la scoala
mirana1: ms tie la fel
Alte întrebări interesante